Hoe wij te werk gaan

Kennismaking
We maken kennis en gaan meteen na wat het doel is van de film en voor wie deze gemaakt gaat worden. Wij horen graag wat jij belangrijk vindt. Wat zou de kijker graag willen zien en voelen? Hoe kan deze het beste worden aangesproken? Wij willen zo scherp mogelijk op ons netvlies krijgen waar we naartoe moeten werken.

Voorstel
Op basis van de intake maken wij een filmconcept dat geheel afgestemd op het doel van de film. In het ”script” houden wij rekening met zaken een logische opbouw, de huisstijl van de opdrachtgever en belangrijke marketingtechnische aspecten.

Video
Wanneer goedkeuring volgt op ons voorstel, gaan we van start met de filmopnamen. Zijn deze achter de rug, dan volgt een ruwe montage die we graag samen met jou bekijken. Op basis van jouw feedback maken we de film die waarvoor dan gauw de rode loper uitgerold mag worden. De mate waarin jij tevreden bent, is doorslaggevend voor ons.

Videomarketing
Je hebt weinig aan een video waar niet naar gekeken wordt. Wij helpen je graag aan een groot bereik. We plaatsen de video op relevante locaties van onze social media kanalen op YouTube, Twitter, Facebook, Pinterest, Linkedin. Bovendien plaatsen wij de video op onze eigen website BeeldKracht.org.