BeeldKracht

Goed beeld maken is meer dan een technisch kunstje. Van conceptversie tot het eindresultaat is een proces. Waarin eerst een idee wordt uitgewerkt tot het uiteindelijke beeld waarmee de kijker wordt geraakt. Een traan, een lach, of een overpeinzing. Beeld is bijzonder krachtig, brengt binnen een tel de kijker in een andere mood. Dat is de kracht van beeld ….BeeldKracht.

 

Passie voor storytelling

Onze passie bestaat uit het maken van beelden met een verhaal, storytelling. Iedereen wordt tegenwoordig overspoeld met beelden. De smartphone en social media spelen hierin een belangrijke rol. Om op te vallen moet je  nogal wat doen om de aandacht van de kijker te pakken en vooral, vast te houden. En dat is wat elke ondernemer wil bereiken. Wij kiezen daarom voor storytelling. Wij willen de fantasie van de kijker prikkelen, nieuwsgierig maken. Niet alle vragen direct beantwoorden, maar juist open laten. Een beeld wordt door storytelling interessanter, boeiender en blijft ook langer hangen.

Erkenning

De meest recente erkenning van onze kwaliteit is de nominatie voor de Photography World Masters Cup, Fashion.  In 2013 de kwalificatie “New Dutch Photography Talent” in GUP-magazine. Daarnaast een gouden onderscheiding voor mijn storytelling reclamefotografie, uitgereikt door de Belgische Bond van Beroepsfotografen, en de zilveren Pia d’Orprijs in 2012, gewonnen met twee storytelling beelden uit de serie “Daar”. Kijk hiervoor naar de fotoserie “Daar” in mijn online portfolio. Een jaar eerder, in 2011, mocht ik de jonge ondernemersprijs ontvangen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De jury sprak haar waardering uit over de creativiteit en hoge kwaliteit van het werk. Daarnaast waardeerde ze de bereidheid om kennis te delen.

20100124-213835-beeldje ondernemersprijs-Edit.jpg

 

 

Team

Hoge kwaliteit bereik je nooit alleen. Dat geldt ook voor ons. BeeldKracht bestaat uit een team van specialisten, die elk op hun vakgebied excelleren.

robert zwart

Robert Zwart – Script, regie en beeldcreator

 

 

 

Bjorn van Iersel – Editor

 

 

 

Bennie Mentjens – Beeldcreator en editor

 

 

 

Ans de Jong – Visagie en styling

 

 

 

Jeroen Berendsen – Foto-editing

Dankzij deze bundeling van kwaliteiten lukt het ons om bijzondere projecten tot een mooi resultaat te brengen.

 

Kennismaken met BeeldKracht?

Heb je vragen? Bel of mail ons of….kom gewoon een keer lang. De koffie staat klaar.