Venice in Paradiso

Na een knieoperatie afgelopen donderdag loop ik de komende zes weken te strompelen met een paar krukken. De kaartjes voor een concert van Venice waren al eerder aangeschaft dus een vermoeiende reis per openbaar vervoer en krukken waren nodig voor een bezoek aan mijn geboortestad Amsterdam. Ken je Venice? De Amerikaanse band die eigenlijk alleen in Nederland enige populariteit geniet onder de groep dames 40+. waarschijnlijk door dit prachtige nummer. Een nummer dat zelfs op de 221 plaats in de top 2000 stond in 2008.

Afijn, fijn om weer even thuis te zijn en dan nog wel in paradiso. Dat is altijd genieten. In eerste instantie kon ik op een stoel plaatsnemen en tegen de ruggen van mijn voorburen kijken, maar uiteindelijk werd mij een beter uitzicht geboden met een barkruk ergens achterin de zaal, ongeveer 2 kilometer van het podium op de eerste verdieping. Hoe beperkt ik op m’n krukken ook ben, natuurlijk had ik een camera mee met telelens en heb enkele plaatjes gemaakt op 200mm.

De broers en neven Mark, Patt, Kipp en Michael Lennon: