Workshop camerakeuze

“Wat is nu een goede camera voor mij? Is er veel verschil tussen een spiegelreflexcamera en een compactcamera? Welke compactcamera is erg goed? Wat zijn nou de voordelen van een externe flitser? Ik wil onder donkere omstandigheden zonder flits fotograferen, welke camera is dan goed?

In vrijwel iedere cursus wordt mij gevraagd te helpen bij het kiezen van de juiste camera. Omdat de meeste cursisten op dat moment al een camera hebben aangeschaft, is die vraag niet voor iedereen relevant. Vandaar dat ik in september een aparte bijeenkomst organiseer voor iedereen die wil weten wat er mogelijk is met de moderne digitale camera’s. Daarbij wordt ook gekeken naar wat en hoe je de camera vooral gaat gebruiken. Nadat je de workshop hebt meegemaakt kun je prima een keuze maken uit het enorme woud van keuzemogelijkheden onder de camera’s.

De workshop wordt op maandagvond 14 september aangeboden bij Welnuh (de oude SWD) te Driebergen, maar wees er snel bij. Meestal zit de Welnuh workshops en cursussen binnen korte tijd vol. U kunt zich nu al aanmelden bij inschrijfbureau@swd-driebergen.nl met een verwijzing naar workshop camerakeuze 14 september 2009.

————————————————————————-
Zelf betere foto’s maken? Lees nu informatie over de basis- en vervolgcursus digitale fotografie en aanmeldmogelijkheden hier.